Welkom bij De Kastelein

Lunch – herberg van ’t Vaarderhoogt

Adres

Dorresteinweg 72b
3763LL Soest
Tel. 0616076 43 41
kasteleinsoest@gmail.com

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag 
09.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
(als ’t Vaarderhoogt ook open is)
Keuken sluit om 16.30 uur

Onze menukaarten

De Kastelein heeft rijk gevulde menukaarten vol variaties. Van de lekkerste koffie in de regio tot een uitgebreide lunch.

LUNCH EXPRESS

Laat uw broodjes thuis of op uw werkadres bezorgen. Héél lekker héél makkelijk

Cadeaubonnen van
De Kastelein. 

Wát een leuk en origineel cadeau om te geven. We hebben ze in verschillende soorten; een te besteden bedragbon, een bon voor een rijk aangeklede High Tea of een complete lunch in een lunchbox. Reken maar dat zo’n cadeau bijzonder op prijs gesteld gaat worden.

High Tea(s) bij ons of bij u thuis

Onze High Tea(s) zijn zéér gewild in de regio. U kunt uw High Tea bij ons organiseren, of bij u thuis laten bezorgen. Kwestie van reserveren of bestellen. Dat u fijne feestelijke, smakelijke momenten gaat beleven staat alvast vast.

Ik kom uw lunchbox bij u thuis bezorgen

Onze lunches zijn van het Bourgondische gehalte, véél smaak, véél variëteiten en ook véél in volume. Bestel uw lunchbox met de knop hieronder. Even bellen kan natuurlijk ook 0616 76 43 41 maar wel vóór 11.00 uur

Oergezellig, gastvrij, smaakvol

Tuinadviescentrum ’t Vaarderhoogt heeft een naam in de regio Midden-Nederland, dat geldt evenzeer voor De Kastelein, de druk bezochte, levendige lunchherberg van ’t Vaarderhoogt.

U bent er van harte welkom om te genieten van de amicale sfeer, de smaakvolle, prijswinnende koffie en de vele gerechten die u op de menukaart kunt vinden.

In pakweg 20 jaar is De Kastelein uitgegroeid van bescheiden “koffiecorner” tot “gasterije” waar het uitstekend vertoeven is. Menig bezoeker komt dan ook specifiek voor De Kastelein naar de Dorresteinweg 72b in Soest. Kom het zelf maar eens meemaken.

De kastelein logo

Boot koffie, al sinds 1973 de smaaksensatie van ambachtelijk gebrande kwaliteitskoffie.

Koffiedrinken bij De Kastelein is een bijzondere smaaksensatie. Net als onze andere producten is ook onze koffie van uitmuntende kwaliteit en smaak. In onze zoektocht naar de beste koffie kwamen we, verrassend genoeg, uit bij de ambachtelijke koffiebranderij van Boot in Baarn.

Niet alleen de smaak heeft ons direct overtuigd, maar ook de filosofie van Boot. Zij vinden het van groot belang dat de koffieboeren een eerlijke, goede prijs krijgen. De boeren zorgen, met alles wat zij in zich hebben, voor het best mogelijke product. Ook al omdat hun naam prominent op het etiket komt te staan.

Dat is een win, win, win, win situatie: de boeren een prima prijs, Boot koffie een gegarandeerd product, De Kastelein complimenten voor de lekkere koffie en u een héérlijk kopje koffie op tafel.

Heerlijk kopje koffie